وی بر توسعه زنجیره ارزش انگور و کشمش در استان قزوین تاکید کرد و گفت: از برگ انگور گرفته تا محصول انگور و فرآوری آن همگی دارای زنجیره ارزش است که با کمک این زنجیره و راه‌اندازی بورس می‌توان تحول عظیمی در استان رقم زد.

افلاطونی تصریح کرد: برای ارتقا محصول انگور و کشمش کارهای بسیاری صورت گرفته است، مثلاً ارقام انگوری که در ۳۵ هزار هکتار باغ ما وجود داشت، ارقام تجاری و به روز نبودند که در حال بروزرسانی است.

این مسئول ادامه داد: با تعیین یک مدیر پروژه برای ارتقا انگور و کشمش برنامه سرشاخه کاری و طرح فراز در استان قزوین عملیاتی شده است و افت درخت انگور به دلیل سرمازدگی با ورود مرکز تحقیقات در حال مرتفع شدن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به کاهش سهم کشمش در بازارهای جهانی اشاره کرد و گفت: متأسفانه یکی از مشکلات اساسی ما در استان قزوین فقدان تمرکز مدیریت و وحدت سیاستگذاری در میز انگور بوده که این تفرق بسیار آسیب زده است.

افلاطونی اضافه کرد: انگور با کمترین آب بیشترین عملکرد را می‌دهد و تولید بسیار خوبی دارد، به همین دلیل بوده که کشت این محصول در استان قزوین از قدمت بسیار بالایی برخوردار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با ورود اتاق بازرگانی و از بین رفتن تفرق اجرایی در حوزه انگور و کشمش قطعاً شاهد رشد صادراتی این محصول خواهیم بود.

افلاطونی یادآور شد: در حوزه انگور و کشمش کشاورزی قراردادی نباید مغفول بماند، کشاورزی قراردادی دارای محاسن بزرگی است که مهم‌ترین آن تأمین مالی است، امروز دولت به جای ورود و دخالت در بخش‌ها باید کارهای نظارتی و سیاستگذاری را انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع:مهر