تولید ۶۰ هزار تن مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری استان قزوین
به گزارش پایگاه خبری دیار مینودری؛ علی رمضانپور صبح شنبه در جمع خبرنگاران استان قزوین با بیان اینکه ۶۰ هزار و ۳۳۲ تن مرغ گوشتی در ۱۱ ماه گذشته در استان قزوین تولید شده است، اظهار کرد: این میزان تولید نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که ۶۰ هزار و ۱۵۵ تن بوده
به گزارش پایگاه خبری دیار مینودری؛ علی رمضانپور صبح شنبه در جمع خبرنگاران استان قزوین با بیان اینکه ۶۰ هزار و ۳۳۲ تن مرغ گوشتی در ۱۱ ماه گذشته در استان قزوین تولید شده است، اظهار کرد: این میزان تولید نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که ۶۰ هزار و ۱۵۵ تن بوده رشد محسوسی داشته است.
وی افزود: تولید گوشت مرغ طی بهمن ماه سال جاری نیز حدود ۴ هزار تن بوده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶۹ واحد مرغ گوشتی در استان فعال است اضافه کرد: ظرفیت این واحدهای تولیدی حدود ۹ میلیون قطعه است.
رمضانپور بیان کرد: شهرستان قزوین بیشتر پراکنش واحدهای تولیدی مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳ میلیون و ۵۰۰ قطعه را دارد.
وی خاطرنشان کرد: استان قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور را دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استانهای همجوار را نیز تأمین میکنند.
انتهای پیام
منبع:مهر
برچسب ها :استان قزوین ، جهاد کشاورزی ، جهاد کشاورزی استان قزوین ، علی رمضانپور ، قزوین ، گوشت ، مرغ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰