کد خبر : 2802
تاریخ انتشار : دوشنبه 14 شهریور 1401 - 16:53

فاطمه محمدبیگی خبر داد

تأسیس دانشکده داروسازی پس از ۲ دهه انتظار در قزوین

تأسیس دانشکده داروسازی پس از ۲ دهه انتظار در قزوین
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون تأییدیه مجوز راه‌اندازی دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین پس از ۲ دهه انتظار در حال اخذ است.

به گزارش پایگاه خبری دیار مینودری، فاطمه محمدبیگی در گفت‌وگویی در خصوص راه‌اندازی ساختمان دانشکده داروسازی در قزوین، اظهار کرد: با مذاکرات و بازدیدهای صورت گرفته توسط تیم فنی شورای گسترش وزارتخانه هم اکنون تأییدیه مجوز راه‌اندازی دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین پس از ۲ دهه انتظار در حال اخذ است.

وی افزود: در نیمه دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ در قزوین شاهد جذب دانشجویان رشته داروسازی خواهیم بود؛ این دانشکده به شکل واحد بین‌الملل پذیرای دانشجویان خواهد بود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین موفقیت مهمی است که امیدواریم با راه‌اندازی این دانشکده نیازهای افراد علاقه‌مند به رشته داروسازی، صنعت‌گران حوزه غذا و دارو، تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی و دارو تأمین شود.

وی اضافه کرد: استان‌ قزوین و البرز بیش از ۵۰ درصد صنایع حوزه غذا و داروی کشور را در خود جای داده‌اند زیرا محور تهران البرز و قزوین متراکم‌ترین محور تولید صنایع دارویی و غذایی در کشور است.

این مسئول ادامه داد: لزوم تأسیس دانشکده داروسازی، آزمایشگاه مرجع و وابسته برای کنترل کیفیت تولیدات، پاسخگویی به نیازهای صنعتی، نیازهای علمی پژهشی و دانشی حوزه داروسازی به شدت در قزوین احساس می‌شد که به همین دلیل تصمیم به راه‌اندازی این دانشکده در قزوین گرفته شد.

وی بیان کرد: علی‌رغم پیگیری‌های متعدد موضوع راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین به دلیل عدم همراهی برخی دولت‌ها و وزرا در دوره‌های پیشین به نتیجه‌ای نرسیده بود اما خوشبختانه با شروع دوره جدید پیگیری، کسب مجوز و راه‌اندازی دانشکده داروسازی جزو پروژه‌های اولویت‌دار قرار گرفت؛ با تلاش رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، تیم اجرایی استان و تأکید در کمیسیون این پروژه هم‌اکنون در حال انجام است.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس در پایان گفت: راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین می‌تواند سرآغاز خوبی برای پژوهش، رشد علم، دانش و بیوتکنولوژی در این استان باشد.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.