یک مسئول مطرح کرد
کشف بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در قزوین
به گزارش پایگاه خبری دیار مینودری، هاشم یوسفی اظهار کرد: بالغبر ۵۵۳ مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع در شهرستان قزوین، ازلحاظ شیمیایی همچون آمایش مقدار نمک مصرفی در نان، انواع رنگهای شیمیایی مصرفی در غذا، آبمیوه، روغن سرخکردنی در فست فودها مورد پایش قرار گرفتند که از این تعداد ۲۷.۶ درصد نتایج مثبت و ۷۳.۴ درصد سالم گزارش شد.
وی ادامه داد: همچنین ۳۱۲ نمونه مواد غذایی ازلحاظ میکروبی موردبررسی قرار گرفت که ۵۲ درصد آنها آلودگی میکروبی و ۴۸ درصد سالم گزارش شد.
این مسئول عنوان کرد: در بازرسیهای مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، از مواد غذایی مشکوک به فاسد و یا عدم نگهداری مناسب مواد غذایی آماده مصرف و همچنین مواد غذایی که احتمال استفاده از رنگ شیمیایی دارند، توسط کارشناسانت بهداشت نمونهبرداری صورت گرفت.
وی بابیان اینکه در نیمه نخست سال جاری، ۳۲۰۸ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاسد توسط کارشناسان بهداشت محیط در شهرستان قزوین کشف شد، افزود: مواد غذایی آلوده معدوم و همچنین ۱۷۱ پرونده تخلف در این زمینه تشکیل و راهی مراجع قضائی شد.
یوسفی ادامه داد: بازرسان بهداشت در ساعات غیر اداری نیز ناظر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی هستند و شهروندان نیز میتوانند برای مشارکت در بازرسیها در صورت مشاهده از تخلفات بهداشتی موضوع را با شماره ۱۹۰ به اطلاع بازرسان برسانند.
این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: بهداشت مواد غذایی امری مهم است که مستقیماً با سلامت مردم ارتباط دارد. لذا به تمام افرادی که بهنوعی در ارتباط با مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی هستند، توصیه میکنم که نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی اهتمام داشته باشند چراکه هیچ مماشاتی با متخلفان این حوزه صورت نمیگیرد.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا
برچسب ها :آبمیوه ، روغن سرخ کردنی ، قزوین ، مرکز بهداشت ، مواد غذایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰